Om Virtual Lab

Hvem er vi

Virtual Lab ApS er, med vores stab af prisbelønnede udviklere, på vej mod at blive markedsleder på innovative løsninger til en bred vifte af IT-produkter.

Indenfor IT er alting muligt, og det gælder blot om at afsætte tid og ressourcer til udvikling. Dette er Virtual Lab's force, og vi bestræber os på at implementere de nyeste teknologiske fremskridt i vores projekter. Med den vellykkede brug af Kinect til Windows til vores Virtuel Genoptræningsløsning (vinder af Microsoft Innovationsprisen i 2013) samt til vores forbrugerprodukt "Virtual Dressing Room", har vi maksimeret brugen af det, som blev planlagt som et underholdningsprodukt, til anvendelse af bl.a. udviklingen af bedre livskvalitet.

Virtual Lab vil skabe den bedste løsning for din virksomhed uanset hvilken platform eller målgruppe der er slutbruger. Ved benyttelse af eksempelvis Kinect til Windows, Oculus Rift, 3D simuleringer/træningssoftware, mobile applikationer, augmentet reality, uddannelsesværktøjer og spil - så finder vi det ønskede slutresultat.
Microsoft Innovation Award 2013 - Virtual Lab ApS
Virksomheder som Senvion, Siemens, Avanti, Mærsk Training, danske kommuner m.fl. er alle kunder, som Virtual Lab har samarbejdet med omkring løsninger til deres projekter. For at kunne udvikle den absolut bedste løsning har der i alle tilfælde været behov for et tæt samarbejde, hvor vi kombinere kundernes ekspertviden inden for deres områder, med vores ekspertviden inden for softwareudvikling, oprettelse af indhold samt gennemførelse heraf. Det betyder, at for at opnå optimale løsninger, er vi i tæt dialog med kunderne, og vi lader kunderne give os instruktioner til vores udviklere. Vores udviklere har været ude i den virkelige verden og afprøve diverse situationer, for på den måde at kunne udvikle med en meget bedre forståelse for situationerne. Udviklerne har bl.a. styret redningsbåde, svømmet i 0 grader varmt vand, evakueret folk fra redningsflåder og prøvet metoder til at overføre patienter indenfor sundhedssektoren.                                    

Partnere

Samarbejde
Maersk Training
Maersk Training
Avanti
Avanti
3D Graphics
Falck

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om de innovative software løsninger,
vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os for yderligere
information.

Klik her for at kontakte os
Klik her for at downloade vores salgs- & leveringsbetingelser
Kontakt information
Virtual Lab ApS

Skolegade 85
DK-6700 Esbjerg
Phone: (+45) 70 23 00 75
E-mail: vlab@vlab.dk

Job oversigter

Ledige jobs hos Virtual Lab
Praktik
Er du studerende og har et ønske om at afprøve den nyeste teknologi i 3D og programmering.

Praktikken er typisk en 1-6 måneders ulønnet periode.

Der vil være masser af projekter at arbejde på, og du vil få en god mulighed for at opleve en innovativ virksomhed tæt på.

Hvis du er interesseret, så send din ansøgning og CV til os.