Maersk Training

Offshore simulation

I samarbejde med Mærsk Training har Virtual Lab udviklet en række offshore simuleringer til at give deres offshore medarbejdere bedre læringsoplevelser.

Ved benyttelse af den nyeste 3D-teknologi bestræber Virtual Lab sig på at skabe en oplevelse, som brugeren kan fastholde og benytte sig af, når det er nødvendigt.

Målet er at opnå det højeste læringsniveau ud fra en træningssession - benyt det du lærer, og du vil forbedre din ydeevne og sikkerhedsadfærd.
Maersk - Virtual Lab ApS
Maersk - Virtual Lab ApS
Alle tænkelige scenarier
For en stor del af nødsituationer gælder det, at det ikke er muligt at genskabe dem i et uddannelsesmiljø. Brande i tanke, helikopter nødlandinger på vandet etc. er simpelthen for dyre at genskabe til at en ordentlig uddannelse kan erhverves på en regelmæssig basis.

Med 3D-simulering og tests kan hver scenarie genskabes og trænes.
Maersk - Virtual Lab ApS
Maersk - Virtual Lab ApS
Maersk - Virtual Lab ApS
Retain, not retrain
Mennesker har en tendens til hurtigt at glemme, hvad de lige har hørt eller læst, hvilket er årsagen til, at vi generelt råder til flere praktiske træninger.

Undersøgelser har vist, at brugerne husker mere information gennem simulation end nogen video eller bog de tidligere har læst. Involvering og praksis er vigtigt for at mennesker fastholder det, de lærer.
Maersk - Virtual Lab ApS